No Picture

Just how to Buy and Sell Shares

Child work comprises functioning children that are below a specific minimal age. I was raised with the person parent who had four additional children. This really is called’CHILD LABOUR’. They take posts about numerous www.essay-writing-fast.com…
Џафери: Со 10-тте групи ВМРО-ДПМНЕ може да го блокира Парламентот

Спикерот Талат Џафери вечерва изјави дека со тоа што пратениците на ВМРО-ДПМНЕ документите за парламентарните групи ги испратиле до претседателот на Собранието, де-факто ја признале неговата легитимност како спикер. Во однос пак, на тоа дека…МАНУ: Загрижува што наши политички партии се прилепуваат на провокации од Бугарија

Македонската академија на науките и уметностите ги оцени како неточни и крајно тенденциозни тврдењата на Божидар Димитров, директор на Националниот историски музеј на Бугарија. Смета дека неговите антимакеоднски ставови им се добро познати на МАНУ…Царовска: Продолженото породилното може да го намали бројот на вработени жени

Граѓанската иницијатива за продолжување на породилното од девет на 18 месеци доби зелено светло од Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците. Иницијативата е прифатена со едногласна одлука од сите членови на комисијата, откако…