По препорака на Владата на Република Северна Македонија поради коронавирусот, НУ Драмски театар Скопје ќе продолжи со прекинот на репертоарот до 13 март годинава.

Купените билети, како што информираат од Драмски театар Скопје, ќе може да се заменат за друга претстава  или средствата ќе бидат вратени.