Ве известуваме дека согласно одредбите и насоките на Министерството за здравство, но и како совесни граѓани, го одложуваме јубилејниот концерт на Весна Гиновска Илкова закажан за 18 март 2020 година.
Ќе ги следиме насоките на здравствените институции и дополнително ќе известиме за нов термин на концертот.
Воедно, известуваме дека сите што до сега купиле билети за концертот можат да ги вратат во Купи Карти за Се или да ги задржат и истите да важат за новиот датум, соопшти организаторот „Баги комуникации“.