Министерството за култура распиша конкурс за државната награда „Мито Хаџивасилев-Јасмин“

Како што соопшти денеска Министерството, конкурсот трае од 1 до 31 месецов.

Конкурсот е објавен и на вебстраницата на Министерството за култура.