Lajme

Angjushev: Jugohrom pa filtra nuk mundet të filloj punën

Zv/kryeministri për çështje ekonomike Koço Angjushev pranoi kërkesën e Sindikatës së punëtorëve dhe drejtorit të kombinatit Jugohrom për takim. Megjithatë Angjushev u shpreh i prerë se pavarësisht këmbënguljes së punëtorëve kombinati nuk mund të rifillojë…


ZAEV-CIPRAS TAKOHEN MË 17 MAJ NË SOFJE

Planfikohet, nëse nuk ndodh diçka e paparashikuar, që më 17 maj në Sofje të mbahet takim sy më sy mes kryeministrit të Maqedonisë, Zoran Zaev dhe aty grek Aleksis Cipras, në margjinat e Samitit të…