Nga
3
deri

5
shtator

Qendrën
Kulturore
për

Rinj
do

mbahet
edicioni
i
5-të
i
festivalit
“Tregim
tjetër”. 
Këtë
vit
festivali
titullohet
“Ngjarje
e
rëndë

pyllin
e
tmerrshëm”
(sipas
librit
me

njëjtin
emër

Jana
Bauer)
dhe
i
kushtohet
letërsisë
për
fëmijë.
Jana
Bauer
nga
Sllovenia
është
fituese
e
çmimit
kryesor,
dhe

tre
ditët
e
festivalit
janë

planifikuara
dhjetëra
ngjarje,
shumica
e

cilave
janë
për
fëmijë.

Festivali
hapet
sonte

orën
19:00
me
promovimin
e
revistës
“Margina
92”
(numri
komplet
i
fëmijëve);
si
dhe
ekspozitën
“Pesë
vjet
tregim
tjetër”;
ndërsa
mbrëmja
do

përfundojë
me
një
konkurs
letrar
me
vepra
për
fëmijë
“Këtu
bien
fjalët
e
mëdha”.