Në sallën pranë Shtëpisë së Kulturës „Ivan Mazov – Klime“ në Kavadarë do të mbahet koncerti gjithë natën i Biljana Kamçeva – flautdhe Dino Imeri–piano, të premtën, më 28 qershor, me fillim në orën 20:00.

Në kuadër të koncertit të titulluar si „Flauti i Bahut“ do të interpretohen Sonatëte flautit dhe pianos nga Johan Sebastian Bah. Mysafir i mbrëmjes është Dame Kamçev – saksafon. Koncerti mbështetet nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Hyrja është e lirë.