Në Muzeun e Luftës Maqedonase do të mbahet mbrëmja multimediale trilaterale me titull „Kultura na lidh“,nesërmbrëma31 maj, me fillim në orën 20:00.

Në organizimin e IN Muzeu i Luftës Maqedonase dhe Ansamblit „Maqedonia“, në ngjarjen do të shfaqen prezantimet vizuale të të mirave kulturore maqedonase, malazeze dhe kroate të traditës së tyre, të mbrojtura nga UNESKO-ja. Në kuadër të ngjarjes do të interpretojë edhe Ansambli„Maqedonia“.