Sot

orët
e
para

15
shtatroit
ka
vdekur
aktori
i
njohur
nga
Kosova,
Adem
Mikullovci.

Lajmin
e
ka
bërë

ditur
gruaja
e

ndjerit,
Lumnije
Mikullovci.

“Sonte
pas
mesnatës

ora
00:20
ndëroj
jetë

i
dashuri
jonë
Adem
Mikullovci!
Për
informata
tjera
dhe
ceremoninë
e
varrimit
ju
lajmërojmë”,
ka
shkruar
ajo

llogarinë
e
saj
“Facebook”.

Adem
Mikullovci
i
lindur

vitin
1939

Vushtrri,
përgjatë
jetës

tij
ka
luajtur

shumë
projekte
filmike,
teatër,
komedi
dhe
shumë
performanca

tjera
artistike.

Mikullovci
gjithashtu
ka
qenë
delegat
i
Kuvendit
i
cili
shpalli
deklaratën
Kushtetuese
dhe

Pavarësisë
nga
viti
1990-1992;
si
dhe
u
zgjodh
deputet
i
Kuvendit

Kosovës

legjislaturën
e
vitit
2017.