Англија

Нова
фотографија
од
No
Time
To
Die,
следниот
филм
за
тајниот
агент
Џејмс
Бонд,
е
споделена
на
Интернет.
Ги
прикажува
Ралф
Фајнс
како
М
и
Даниел
Крег
како
007
на
Јан
Флеминг,
во
разговор
пред
мостот
на
Хамерсмит
во
Лондон.

Сцената
е
снимена
пред
една
година,
на
12
јули
2019
година.
Новата
слика
се
појавува
покрај
гласините
дека
филмот
може
да
се
соочи
со
уште
едно
одложување,
откако
веќе
беше
одложен
од
април
за
ноември
поради
коронавирус.

М
носи
нов
капут
и
весник
во
раката,
додека
Бонд
носи
строг
скроен
костум,
оставајќи
впечаток
за
непланирана
или
тајна
средба.

Во
25-тиот
филм
за
Бонд,
 007
се
повлекува
од
активна
служба,
но
повторно
го
враќа
во
акција
Феликс
Лејтер
(Џефри
Рајт)
кој
бара
помош
во
пронаоѓањето
на
исчезнат
научник.

Даниел
Крег,
кој
го
глуми
 Бонд
петти
и
последен
пат
во
No
Time
To
Die,
се
чини
дека
носи
иста
облека
што
ја
носи
на
фотографијата
за
медиумите,
од
пред
класичниот
Астон
Мартин
V8
на
Тимоти
Далтон
(подолу).

No
Time
To
Die
е
трето
продолжение
каде
Ралф
Фајнс
го
глуми
шефот
на
Бонд
М

вистинско
име
Герет
Мелориј

откако
се
приклучи
на
долгогодишната
шпионска
серија
во
Skyfall
во
2012
година.

Филмот,
од
Еон
Продукција
на
Алберт
Р.
Броколи,
Студијата
Метро
Голдвин
Мајер
(МГМ)
и
Универзал
Пикчр
Интернешнл
е
во
режија
на
Кери
Оjоџи
Фукунага.

Во
25-тото
продолжение
покрај
Крег,
Фајнс
и
Рајт
глумат
и
Рами
Малек,
Леа
Сејду,
Лашана
Линч,
Бен
Вишав,
Наоми
Харис,
Били
Магнусен,
Ана
де
Армас,
Рори
Кинеар,
Дејвид
Денсик,
Дали
Бензалах
.
Премиерата
е
закажана
за
12
ноември.