Qeveria
e
Kosovës,
SHBA-së
dhe
e
Serbisë
janë
nominuar
për
çmimin
Nobel
për
Paqe.

Këtë
e
ka
bërë

ditur
deputeti
i
Partisë
Kristian
Demokrate

Suedi,
Magnus
Jacobsson,
i
cili
ka
publikuar

Twitter
edhe
një
dokument.

Nominimi
i
këtyre
tri
qeverive
ka
ardhur
pas
marrëveshjes

Washingtonit
për
normalizimin
e
marrëdhënieve
ekonomike,
transmeton

KOHA
.

“Kam
nominuar
Qeverinë
e
SHBA-së,
Kosovës
dhe
Serbisë
për
çmimin
Nobel
për
Paqe
për
punën
e
përbashkët
për
zhvillimin
e
paqes
dhe
ekonomisë,
përmes
marrëveshjes

bashkëpunimit

nënshkruar

Shtëpinë
e
Bardhë.
Tregtia
dhe
komunikimet
janë
blloqe

rëndësishme
ndërtimi
për
paqen”,
ka
shkruar
ai

Twitter.