Social Cultural Space në Tetovë ka hapur të premten ekspozitën e fotografive me anë të së cilave jepen ide si të duket qyteti. Të rinjtë kanë krijuar fotografi nga vende të ndryshme të cilat duhet të duken më mirë dhe të rregullohen siç i ka hije një qyteti, transmeton Portalb.mk.

Nismëtarja e projektit, Fjolla Saiti, thotë për Alsat se ai është punuar rreth dy muaj, ndërsa qëllimi është që të bëhet dicka pozitive për qytetin.

Social Cultural Space në Tetovë sot organizon koncert të hapur në parkun e skejterëve. 

Foto nga Kreshnik Halili
Foto nga Kreshnik Halili
Foto nga Kreshnik Halili
Foto nga Kreshnik Halili
Foto nga Kreshnik Halili
Foto nga Kreshnik Halili
Foto nga Kreshnik Halili