IPSH “Evropa” në regji të Kristina Atanasova Arsova, është premiera e parë e  vitit të Teatrit Popullor Shtip. Parapremiera, ekipi teatror mbajti pres konferencë. Performanca e re, sipas aktorëve, është komedia e cila të çon në të qeshura deri në lot.

Në premierën më të re IPSH “Evropa”, e cila do të luhet, sot (12 shkurt) me fillim në ora 20, luajnë Elena Shorova Derbov, Vladimir Tuliev dhe Mile Vrateovski.

Viti i Teatrit të Shtipit shënon 70 vjetorin e jubileut nga ekzistenca e tij, ndërsa me forcat e tyre do të përgatit përmbajtje të përshtatshme për publikun. Janë të lajmëruar edhe dy premiera për të rritur dhe një shfaqje për fëmijë. Publiku më i ri do të kënaqet dhe në Festivalin e Teatrit për Fëmijë “Princi i vogël”, lajmëron ode e Teatrit Popullorë – Shtip.