muajin
shtator

parkun
e
Gostivarit
planifikohet

mbahet
festivali
i
muzikës
The
Park
Festival,
transmeton

Portalb.mk
.

“The
Park
Festival
është
festival
muzikor
qe
per
here
te
dyte
do
te
mbahet
ne
parkun
e
qytetit
ne
Gostivar.
Ky
edicion
është
i
parapare
te
mbahet
ne
datat
3,4,5,6
shtator
ne
Gostivar”,
njoftojnë
nga
ekipi
i
festivalit.

Si
paralajmërojnë
nga
ekipi
organizativ,

këtë
festival
pritet

marrin
pjesë
artist
dhe
grupe
si:
Tuna
&
Band,
Shpat
Deda
&
Band,
Magical
Orchestra,
Dzijan
Emin,
Flooder,
Nokaut,
Igor
Dzambazov,
Jansky,
Fix
dhe
Redon
Robi.


ditën
e
parë
(3
shtator),
përveç
Tunës
dhe
Shpat
Dedës,
programin
pritet
ta
plotësojnë:
Enia
Rashidi,
Lina
Demiri,
Magic
Show
dhe
Idance
Studio.