Me
koncertin
“Shkupi

tri
ngjyra”
sonte

orën
20:30

Suli
Han
do

hapet
festivali
i
41
“Vera
e
Shkupit,
i
cili
tradicionalisht
fillon

21
qershor.
Për
shkak

pandemisë,
Drejtoria
e
Kulturës
dhe
Arteve
e
Shkupit
(DKASH)
do
ta
organizojë
manifestimin
veror

kryeqytetit

përputhje
me
protokollet
për
organizimin
e
ngjarjeve
publike

miratuara
nga
Qeveria,
njofton
MIA.

Numri
i
publikut
do

jetë
i
kufizuar
dhe
respektimi
i
masave

rekomanduara
do

jetë
i
detyrueshëm:
mbajtja
e
maskave
​​mbrojtëse,
matja
e
temperaturës

trupit,
ruajtja
e
distancës

përcaktuar
fizike
midis
vizitorëve

auditor
dhe
dezinfektim,
ndërsa
hyrja
e
publikut

Suli
Han
do

fillojë
gjysmë
ore
para
koncertit,
pra

orën
20:00.

“Sipas
protokolleve
dhe
me
qëllim

rregullimit
dhe
kontrollit

numrit

spektatorëve,
biletat
do

shiten
me
çmim
simbolik
prej
100
denarësh.
Biletat
për
ngjarjen
kanë
dalë

shitje

internet
në:
kupipartizase.com,

Sallonin
“Jugoton
“në
Qendrën
Tregtare

Qytetit”,
kumtoi
DKASH.


koncertin
e
sotëm
“Shkupi

tri
ngjyra”

Sulin
Han
do

interpretojnë:
Dushko
Georgievski

interpretues
vokal
dhe
flaut,
Ratko
Dautovski

instrumente
me
perkusion,
Emil
Adamski

kavall
dhe
bas
akustik,
Bajsa
Arifovska

piano,violinë,
klarinetë
dhe
Bllagoja
Alaçki

kitarë.